Main subjects: LINATOR-SYSTEMET | EDITOREN | TA KONTROLLEN
Path to document: LINATOR > TA KONTROLLEN
Lenker videre: LINATORAVTALEN

TA KONTROLLEN

Test editoren direkte over nett! Vi antar at det for mange vil være den beste måten å bli kjent med Linators webbaserte editor.

Linator lager sider kan leses i alle moderne nettlesere! Editorens funksjoner er på grunn av ulike standarder i forskjellige nettlesere begrenset til bare å virke i Internet Explorer 5.01 eller 5.5. Har en av disse versjonene av Explorer installert, så bare LOGG INN.
Bilde: Login til testeditoren

Gjør arbeidet til en lek og hold orden på hundrevis av websider. - og publisere stoffet automatisk i forskjellige formater!
Innholdet blir automatisk satt tilbake til utgangspunktet hver annen time (klokkeslett ved liketall 2, 4, 6, osv. norsk tid). Det som legges inn og forandringer som gjøres vil da bli slettet.

Brukernavn og passord er ikke nødvendig.
Det er ikke nødvendig å fylle inn brukernavn og passord for å teste editoren! Men vi ser gjerne at du fyller inn din epost-adresse som brukernavn. Den vil kun bli brukt ved eventuell ønsket support.

Ta kontroll over redigering og innhold!
Linators editor gir brukeren full kontroll over redigering og innhold. Innholdet legges enkelt inn av den redaksjonelt ansvarlige eller andre som tildeles dette ansvaret. Kutt ut fordyrende mellomledd i form av ulike webproduksjonsbyråer!


Links to next level: LINATORAVTALEN
Path to document: LINATOR > TA KONTROLLEN
Main subjects: LINATOR-SYSTEMET | EDITOREN | TA KONTROLLEN

To graphical version | To the frontpage